Praktisk intuition för entreprenörer! Vill du också stärka din intuition för fler och bättre affärer?

Praktisk intuition för entreprenörer!

30 dagar med övningar, metoder, träning för att vässa din intuition för smartare och effektivare företagande!

30 dagar terapeutiskt skrivande om intuition

30 dagar med en ny övning varje morgon som stärker din intuition. Du har kvar övningarna och kursen så länge de finns digital. Du tränar din intuition intensivt och når snabba och effektiva resultat. Med små dagliga övningar kommer du att expandera din uppmärksamhet och ta emot vägledning från din intuition på ett helt nytt sätt.

Föreläsningar

Du får föreläsningar om hur intuition för entreprenörer fungerar, vilka olika språk intuitionen använder. Genom föreläsningarna får du praktisk kunskap som du genast kan omsätta i ditt företagande för fler och bättre affärer.

Hitta din intuitions språk

Genom kontinuerlig träning hittar du hur just din intuition talar till dig. Är det genom symboler, ljud, bilder, text, känslor. Du kommer att förstå hur just du lyssnar när din intuition talar.

Reservera din plats nu!

Lär dig att kultivera din intuition för fler och bättre affärer!

Du kan betala på två sätt

Du kan betala 2500kr nu direkt för att reservera din plats. Har du en rabattkod får du ange den på nästa sida. Om du vill göra 4 delbetalningar a 659kr, skickar du ett mejl till anna.aberg @ annaaberg.se.

FAQ

  • Vad är intuition för entreprenörer?Intuition för entreprenörer kallas ofta för magkänsla. Man bara vet att det är rätt beslut, produkt eller tjänst. Magkänslan kan vara samlad kunskap och/eller att man är i kontakt med det kollektiva omedvetna (CG Jung), eller med något som är större än oss själva. 
  • Varför behöver intuitionen tränas?Vårt samhälle premierar inte intuition. Ofta har vi tryckt ner, lagt locket på, vår intuition. Intuitionen talar till oss hela tiden men vi lyssnar inte. Vi behöver minnas hur vår intuition talar till oss och hur vi lyssnar. Då kan vi ta del av vägledning som gör vår vardag som entreprenörer enklare.
  • Får jag behålla övningarna efter de 30 dagarna är slut?Ja, du behåller övningarna så länge de finns på den digitala plattformen.