Anna Åberg, entreprenör sedan 1986. Idag vet hon efter allt bullshitande att den inre resan är första steget till att driva ett hälsosamt och framgångsrikt systemföretag. Anna är bl.a. författare till böckerna Skapa ditt drömliv och En digital nomad. Hon är grundare av och lärare i Extended Freedom Academy och har hjälpt 100-tals kvinnor utvecklas tillsammans med sina företag. 

Lotta Lindskog, entreprenör sedan 2018. Efter en djup och personlig transformationsresa från anställd till systemföretagare vet hon vad som krävs för att bygga företag. Lotta hjälper företagare att träna modet att vara äkta, leva helhjärtat och värna sitt sanna jag. Hon har lång erfarenhet av att leda stora förändringsarbete på bl.a. IKEA. Idag är hon lärare i Extended Freedom Academy. Lotta gör sin egen grej under 2020/2021 i sitt eget företag och återkommer som lärare i EFA hösten 2021.


Jeanette Niemi, entreprenör sedan 2010. Lämnade anställningen för att söka frihet och mening. Driver idag ett systemföretag som stöttar livsstilen hon vill ha. Hennes resa har lärt henne vikten av att göra den inre förändringen. Hon är författare och coach som drivs av passionen att hjälpa författare och företagare att skapa sina drömliv. Sedan 2018 är hon lärare i Extended Freedom Academy.